NOVI PLAN ZA LIJEČNIČKI PREGLED

Categories: Novosti

Usuglašavanjem s osobljem Ordinacije medicine rada i sporta dr. Ante Kandžije u Puli, uspjeli smo dogovoriti preglede poslije školskog programa od 14,00 do 15,00 sati u naredna dva tjedna. Time više neće biti isprike da se zbog škole nije moglo stići na pregled. No, da bi se pregled mogao planski obaviti, Plan treba i poštivati.

Ako netko slučajno bude spriječen doći baš u zakazani termin, može uskočiti dan prije ili poslije, ali to treba biti izuzetak.

Polaznici Škole veslanja trebaju se posavjetovati sa svojom trenericom oko odlaska na pregled, jer nekima potvrda važi do travnja ili svibnja, pa ćemo za njih preglede organizirati kad za to dođe vrijeme.

Veterani se mogu uključiti u ovaj plan po svome izboru, a ako to ne uspiju, trebaju se dogovoriti s liječnikom i tada zatražiti potvrdu, kako bismo je mogli poslati u HVS. Isto važi za svakoga novoupisanoga člana, jer bez liječničke potvrde ne možemo nikoga upisati u Klub.

Još jednom napominjemo da, po Zakonu o sportu, svaki član Kluba mora svakih 6 mjeseci obaviti novi liječnički pregled i pribaviti potvrdu liječnika da je sposoban baviti se veslačkim sportom.

Svima nam je zdravlje na prvom mjestu, pa nam pregled ne će biti problem, nego zadovoljstvo.

NOVI PLAN

 

Tajnik