ODRŽALI SMO REDOVNU SJEDNICU SKUPŠTINE KLUBA

Categories: Novosti

Redovnu sjednicu Skupštine našega Kluba održali smo danas (subota, 2. prosinca) u prepunoj drušvenoj dvorani Veslačkog doma. Od 35 punopravnih članova skupštini je nazočilo njih 30, utvrdilo je Verifikacijsko povjerenstvo na čelu s ADOM PERVAN FRANJUL.  Predsjednik Kluba DRAGAN STANKOVIĆ je zaključio da Skupština ima qourum i može donositi pravomoćne odluke i zaključke, pa je krenuo “punom parom” na realizaciju ove sjednice, zakazane pred dolazak blagdana Sv. Nikole, kako bi naši najuspješniji članovi na simboličan način mogli dobiti zaslužene nagrade .

Kroz prihvaćena izviješća o djelovanju Kluba u prošloj godini i o prošlogodišnjim sportskim uspjesima učvrstili smo položaj čelništvu i stručnom timu Kluba, te pohvalili naše članove koji su se najviše zalagali i dali veliki doprinos snazi i ugledu Kluba, te istakli sve one prijatelje veslanja i našega Kluba koji su nam u tome pomogli. A imali smo se čime hvaliti, jer je ovo za naš Klub jedna od najuspješnijih godina u 131-godišnjoj povijesti.

Potom smo prihvatili Program djelovanja i Financijski plan za 2018. godinu, a financijsko izviješće sa završnim računom za 2017. g. ostavili smo usvojiti po završetku financijske godine u veljači.

Kad smo to sve vrlo sabrano i efikasno zaključili, mogli smo u dobrom raspoloženju potvrditi Odluku Uprave o proglašenju naših najboljih članova i dodjeli nagrada i priznanja najboljima. Potom je uz ovacije uslijedila podjela priznanja i nagrada ovim redom:

  • Zahvalnica predsjedniku Sportske zajednice Grada Pule MILANU SEADU SOLDATIĆU, za izuzetnu potporu razvoju veslanja, koji se po primitku priznanja zahvalio našem kolektivu i priznao da je djelovanje našega kluba uzorno u gradu Puli i šire, te je svima na tome zahvalio i čestitao.
  • Plaketa klupskoj spremačici MIROSLAVI KELEMEN, za 10-togodišnju vjernost Klubu i izuzetno zalaganje.
  • Plakete našim vjernim seniorima koji su u tu kategoriju zaplovili ove godine: IVANU LUKIĆU, KORADU PERUŠKU i MORENU BOŽCU.
  • Nagrade u iznosu od 1000 kn i jednogodišnji oprost od plaćanja članarine ovogodišnjim  državnim prvacima:
    • posadi ženskog kadetskog četverca na pariće u sastavu: LARA KOMPARIĆ, SARA MACA, MIA GRGORINIĆ i PETRA GRABRIĆ, te njihovom treneru PETRU BANOVCU.
    • posadi juniorskog četverca s kormilarom u sastavu: FABIO IPSA, KORADO PERUŠKO, MORENO BOŽAC, LUKA MARKULINČIĆ i FILIP LUKIĆ – korm, te njihovom treneru ELVISU ORBANIĆU.

Sve smo to začinili slasticama našega sponzora pekare “BRIONKA” i bezalkoholnim napitcima, te se po oštroj buri i vedrom nebu sretni razišli svojim toplim domovima podijeliti radosti sa svojim najmilijima.

 

Fotke sa Skupštine pogledajte u Galeriji.

 

Tajnik