PROSLAVA 130-TE GODIŠNJICE VESLANJA U PULI

Categories: Novosti

veslacki-dom-istraNaš VESLAČKI KLUB “ISTRA” u subotu 3. prosinca u svom Domu i lokalu “PIETAS JULIA” proslavit će 130-tu GODIŠNJICU VESLANJA U PULI. Ako vrijeme dopusti to će biti pravi DAN VESLANJA u čast svih bivših i današnjih generacija pulskih veslača. Naime, sutra će proslava započeti u pulskoj luci veslačkom utrkom veteranskih osmeraca u 11,30 sati, zatim će se u Veslačkom domu “ISTRA” održati sjednica Vijeća klubova Hrvatskog veslačkog saveza s početkom u 13,00sati i na kraju s početkom u 17,00 sati u lokalu “Pietas Julia” održat će se Svečana skupština Kluba. Dakle, sadržaj proslave je bogat i veslački sadržajan, koji bi trebao odjeknuti diljem cijele Hrvatske.

Na Svečanu Skupštinu Kluba pozvani su svi sadašnji i bivši članovi Kluba i njihova najbliža rodbina, koja je zajedno s našim veslačima uživala, ali i patila sve ove godine, te naši sponzori i donatori koji su Klub u stopu pratili i pomagali mu da pronosi svijetom slavu pulskog veslanja, zatim uzvanici iz iz gradskih i županijskih ustanova.

Skupština će se odvijati po slijedećem programu:

  • 17,00 sati….prihvat sudionika, gostiju i uzvanika u velikoj sali lokala “Pietas Julia” uz laganu glazbicu našega disc jockeya DENISA GOLDINA
  • 17,15 sati….pozdravni govor s osvrtom na najvažnije povijesne i sadašnje uspjehe Kluba predsjednika Kluba DRAGANA STANKOVIĆA
  • 17,30 sati ,,,,pozdravni govori uzvanika
  • dscn436317,50 sati ….dodjela godišnjih nagrada u iznosu od 1.000 kn i oslobađanja plaćanja članarine do održavanja slijedećega Državnog prvenstva našim najboljim članovima (ovogodišnji hrvatski prvaci u osmercu mlađih juniora na čelu sa svojim trenerom ELVISOM ORBANIĆEM: FABIO IPSA, ANTONIO PERINIĆ, ARIAN TADE, PETAR STARČEVIĆ, LUKA IVANUŠEC, LUKA MARKULINČIĆ, LUKA JELČIĆ, PAULO POSSI i korm. MATIJA MAREM), dodjela plaketa i odluke o prestanku daljnjeg plaćanja članarine našim vjernim juniorima koji ove godine prelaze u seniorsku kategoriju (ANTONIO POROPAT, LORENTZ VAIL ŽUFIĆ, DAMIR BEŠIĆ, EDIN SOFTIĆ), dodjela plakete za vjernost Klubu i predan rad umirovljenom klupskom majstoru KLAUDIJU ŠTIFANIĆU, dodjela plaketa MJESNOM ODBORU “ARENA”, SPORTSKOJ ZAJEDNICI GRADA PULE i SPORTSKOJ ZAJEDNICI ISTARSKE ŽUPANIJE.
  • 18,10 h …..zajedničko fotografiranje
  • 18,15 h …..prigodni domijenak uz slasne i mirišljave domaće ćevape iz BANETOVE kuhinje koje su naručili veslači i slastice koje će napraviti naše veslačice i mame naših veslača. Naravno, domijenak će se odvijati uz glazbu koju će nam smiksati Denis, a možda i uz ples najodvažnijih veslača i veslačica.

Nadamo se da će ovaj Program biti dobro izveden i da će u njemu uživati svi naši dragi članovi i dobro nam došli gosti.

Tajnik