ŽELITE BITI ZDRAVI ,

LIJEPO SPORTSKI GRAĐENI,  SNAŽNI,

IZDRŽLJIVI,

USPJEŠNI,

VOLITE BITI INDIVIDUALAC

ILI PAK TIMSKI IGRAČ,

ŽELITE SE DOKAZIVATI NA PRESTIŽNIM NATJECANJIMA PO CIJELOME SVIJETU,

VOLITE MORE, JEZERA I RIJEKE,

VOLITE SPORT U KOJEMU ODLUČUJETE SAMO VI I ŠTOPERICA,

UČLANITE SE ŠTO PRIJE U ŠKOLU VESLANJA I OSPOSOBITE SE ZA VESLAČA!

OVDJE ćete naći obrazac Pristupnice.

Isprintajte ga, ispunite, nalijepite svoju slikicu i javite se trenerici Škole veslanja .

Ona vas s nestrpljenjem očekuje!

 

 

 

 

 

U VESLAČKOM KLUBU „ISTRA“ PULA djeluje ŠKOLA VESLANJA u koju se kroz cijelu godinu mogu učlanjivati djevojčice i dječaci starosti od 10 godina pa nadalje (preporučeno do 14 godina).

Kroz ovu Školu je od postanka Kluba do danas prošlo oko0 20 000 mladih osoba našega grada i okolice. Trenutačno u našoj ŠKOLI VESLANJA trenira 40-ak polaznika i imamo jednu od najbrojnijih ŠKOLA VESLANJA u Hrvatskoj. U Klubu nam je želja da se taj broj još više poveća kako bismo osnažili ovaj plemeniti, zdravi i vrlo cijenjeni sport, ali i pomogli u borbi protiv svih suvremenih poroka koji prijete mladeži našega grada. Vašim učlanjenjem možete nam pomoći u ostvarenju tih ciljeva, a sebi možete osigurati nezaboravne užitke sportskog djelovanja i napredovanja u veslačkom sportu koji mladom sportašu pruža ogromne mogućnosti sportskoga života i uspjeha.

ŠKOLU VESLANJA i ove godine vodi trenerica ADA PERVAN, dipl. prof. Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i veslačka prvakinja Hrvatske  u više disciplina. Već je dokazano da je svi polaznici dobro prihvaćaju i jako cijene njen trenerski rad.

POLAZNICI ŠKOLE VESLANJA treniraju 3 puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15,30 – 17,00 sati zimi i od 17,00 – 18,30 sati ljeti. Trenerica, po potrebi i dogovoru, može odrediti i druge termine. Zato joj se osobno javite na mob:     092 153 9022

ŠKOLA VESLANJA traje od 6 mjeseci pa na više, ovisno o uspjehu i napredovanju svakoga polaznika. Kada polaznik uspješno završi Školu veslanja upisuje se u REGATNI SASTAV VESLAČKOG KLUBA „ISTRA“ i nastavlja svoju veslačku karijeru pod vodstvom trojice školovanih i provjereno kvalitetnih trenera ELVISA ORBANIĆA, PETRA BANOVCA i VALTERA TURKOVIĆA u jednom od najboljih i najopremljenijih veslačkih klubova u Hrvatskoj.

Za polaznike ŠKOLE VESLANJA na razini Regije organiziran je REGIONALNI KUP ŠKOLA VESLANJA ISTRE I HRVATSKOG PRIMORJA, na kojemu nastupaju svi polaznici kroz 5 regata. Na taj način se osposobljavaju i za najveća natjecanja, ali i realno prikazuju svoje napredovanje u ŠKOLI VESLANJA.

Polaznici ŠKOLE VESLANJA početkom ljeta mogu usavršiti svoje veslačke vještine na LJETNOM VESLAČKOM KAMPU u trajanju od 5 – 7 dana, koji djelomično sami sufinanciraju, ovisno o visini troškova i lokaciji na kojoj se organizira.

UPIS u ŠKOLU VESLANJA  vrši se kod trenera kroz cijelu godinu na svakom treningu.

Za ovu godinu donesena je odluka da pri upisu polaznik Klubu jednokratno uplaćuje upisninu u iznosu od 100,00 kuna, a redovna mjesečna članarina iznosi 100,00 kuna, koju polaznik uplaćuje kod trenerice ADE PERVAN  do 15-oga u mjesecu.

Pozivamo sve koje smo imalo zainteresirali – JAVITE SE, DOĐITE, OKUŠAJTE SE bez straha i dvojbi!

U ovoj ŠKOLI VESLANJA očekuje vas dobra, sposobna i spremna ekipa VESLAČKOG KLUBA „ISTRA“ koja će vas sigurno odvesti do postavljenih ciljeva, samo ako to i vi žarko želite!

Kontakti:
VESLAČKI KLUB „ISTRA“, 52100 Pula, Riva 20, tel/fax.: 052 222 973; mail: vkistra.pula@gmail.com
ADA PERVAN, VK „ISTRA“, 52100 Pula, Riva 20, mobitel: 092 153 9022; adapervan@gmail.com