SPRINT REGATA “LIM-500”

Categories: Novosti

U subotu 21.10.2017. u 07,30 sati naša brojna ekipa, koja je u 4 dana pretrpjela brojne izmjene, kreće ispred Veslačkog doma na SPRINT REGATU “LIM – 500”.  Zadnja vijest stigla je od trenera MARINA ŽUFIĆA: Odjava u trci br. 7:  2XJMB Alex Cvek, Roko Cigić. Dakle, naša Ekipa broji 19 djevojaka (pazite! nikad toliko!) i 25 muškaraca. Ukupno: 44 veslačice i veslača. Budući nam je Lim “u dvorištu”, na Regatu ćemo poći s 1 kombijem i prikolicom s čamcima. Mjesta ima samo za 8 veslača koje sutra ne mogu povesti roditelji ili prijatelji. A bilo bi lijepo da svi dođu bodriti svoju djecu i malo se družiti i sami rekreirati u prelijepoj prirodi. Oni koji krenu svojim automobilima obvezno neka prođu pored Veslačkog doma i neka solidarno povezu dio Ekipe.

Kao što i sam naziv Regate kaže, natjecat će se na 500 m u samcima i dvojcima na pariće. Neki, koji to nisu već iskusili, misle da je lako veslati na tako kratkoj dionici. No, varaju se. Zato treba dati sve od sebe ako hoćeš pobijediti. A u svakom sportu pobjeda je najslađa.

Djevojke i momci STARTNA LISTA je od strane Organizatora: VESLAČKI KLUB “ARUPINUM” iz Rovinja lijepo i pregledno napravljena, pa je dobro prostudirajte i procijenite kakve su vam šanse za pobjedu.

Ekipi od srca želim uspješan nastup na kraju sezone!