VESLAČKA ČAROLIJA U PULI ZAVRŠILA POBJEDOM TREŠNJEVKE

Categories: Novosti

Da, da, da: VESLAČKI KLUB “TREŠNJEVKA” odnio je iz Pule oba pehara! Naša Ekipa, pod vodstvom glavnog trenera ELVISA ORBANIĆA, uz par pehova, osvojila je 2. mjesto sa svega 4,8 bodova zaostatka. Sve ostalo ćete vidjeti raščlanjujući rezultate iz priloženih tablica i prelistavajući fotkice koje je snimila naša neumorna veslačica ELEN IVANČIĆ.

 

POJEDINAČNI REZULTATI   UKUPNI REZULTATI   REZULTAT ZA “ISTRA-100”

 

Međutim, 32.TRADICIONALNA MEĐU(KONTINENTALNA)NARODNA VESLAČKA REGATA “PULA-2018” i 2. RAGATA VESLAČKOG KUPA MILJENKA FINDERLEA 2018 izvedena je po svim pravilima HVS vrlo uspješno i opravdala je i ovoga puta jedan od najboljih hrvatskih veslačkih projekata: VESLAČKI KUP MILJENKA FINDERLEA. Šteta je što na Regatu nisu stigli klubovi “JARUN”, “IKTUS” i “VUKOVAR”. Tada bi to stvarno bio pravi spektakl. No, za spektakl su se pobrinuli klubovi “NAUTILUS” iz Kopra i Club Alemán de Regatas Antare iz Meksika s jednom seniorkom: Aura Ramirez Vega. Tako je ova Regata po prvi puta dobila interkontinentalu oznaku. Hvala ti AURA na sudjelovanju! Ma, zapravo hvala svim veslačicama i veslačima i njihovim vodstvima na sudjelovanju! Svi ste bili sjajni i cijeli dan suncem obasjani, morem poškropljeni! Što bi htjeli više?! Pobjede!!! Pobjede su i ovoga puta bile rezervirane za najbolje. A da bi se pravedno podijelile pobrinula se izvrsna šesteročlana sudačka ekipa i njihovi skiperi u gliserima. I njima hvala! Odradili ste važan i dobar posao. Naša lijepa mlada doktorica-veslačica MAJA ŠIMONOVIĆ odlično se snašla u svim situacijama, jer razumije ona veslačke muke. Hvala i njoj! Hvala obitelji ULJANIĆ na izvrsno i obilato pripremljenoj istarskoj maneštri! Što bismo mi bez naše NORME, bez njenog dobrog supruga, bez njenog brata, bez naše MIRE? Sve je to tako uhodana ekipa da je milina s njima raditi. Hvala novoj informatičarki ovoga Kupa ADREI MILARDOVIĆ! Iz prve odlično se snašla. U muvingu Regate odlično se snašla  i ekipa iz “PIETAS JULIE”. I njima hvala! Hvala našoj cijenjenoj pekari “BRIONKA” i njihovoj DANIJELI FONOVIĆ!, Hvala BRACI na pogođenoj glazbici i ugodnom glasovnom vođenju kroz Regatu! Tko to može bolje od Brace!? Hvala LUČKOJ UPARAVI PULA i posebno SINIŠI KEREŠU, koji je skipirao tijekom cijele Regate! Hvala PULAPARKINGU, koji nam je donirao parking za sve sudionike Regate! Hvala LUČKOJ KAPETANIJI, 1. POLICIJSKOJ POSTAJI, POSTAJI POMORSKE POLICIJE PU ISTARSKE, koji su bdjeli nad našom Regatom. Hvala VESLAČKOM SAVEZU ZAGREBA, posebice njihovom neumornom i nenadmašnom tajniku JOŠKU KOSTELIĆU, VESLAČKOM SAVEZU ISTARSKE ŽUPANIJE, SPORTSKIM ZAJEDNICAMA PULE i ISTARSKE ŽUPANIJE, koji su dali financijsku potporu realizaciji ove Regate! Hvala našem novom Klupskom majstoru ALENU! I on se uspješno snašao u regatnoj gunguli. Hvala svim našim veteranima koji su se spremno stavili na raspolaganje Organizacijskom odboru kojim je staloženo i znalački upravljao naš najdugovječniji  i najuspješniji predsjednik DRAGAN STANKOVIĆ!

Uz lijepo pramaljetno vrijeme i navedenih 400-tinjak vrijednih sudionika i 200-tinjak vatrenih gledatelja ova Regata nije mogla ništa drugo nego uspjeti. I uspjela je.

Prema prikupljenim saznanjima, svi sudionici su se sretno i veseli vratili svojim kućama, a dio naših veslačica i veslača, pod vodstvom trenera PETRA BANOVCA već jutros u nedjeljnu ranu zoricu, tek što se klijentela iz Pietasa počela razilaziti, otputovala je u Kopar na novo važno i zahtjevno natjecanje, a ostatak Kluba s trenerom ELVISOM ORBANIĆEM je oko 08,00 sati nastavio s treninzima kao da se u subotu ništa nije dogodilo. E, to ti je taj lijepi, vedri veslački život.